Contact


Boek rechtstreeks of boek via Home Away. Als je op het logo klikt word je automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina. 

Please enter the code:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

GAstenboek

Comments: 2
 • #2

  Linda (Monday, 25 January 2016 14:54)

  Werkelijk genoten van ons verblijf in de heerlijke villa van Monique en Merik! Absoluut een aanrader als je compleet wilt ontspannen met alle comfort en toch op loopafstand van het strand. De villa is ontzettend compleet uitgerust, ligt in een mooi wijkje van Corralejo en maakt dat je vanaf het eerste moment kunt genieten van Fuerteventura! Goed geslapen, genoten van de buitenkeuken met bbq voor de verse vis die iedere dag weer te koop is, altijd plekjes met zon en schaduw, eigenlijk zeggen de foto's genoeg! Hopen zeker nog eens terug te komen naar deze heerlijke plek.

 • #1

  casazaviera (Monday, 02 February 2015 13:31)

  Vakantie Fuerta Ventura ...

  .... "mama thuis?" roept onze zoon van 2 en half al hollend 'onze tijdelijke tuin' in. Wij stappen nog een beetje verreisd de taxi uit, pakken onze koffers en volgen het pad van onze peuter ... en inderdaad, het eerste woord dat bij ons te binnen schiet, toen we 'onze tijdelijke tuin' binnenstapte is THUIS. Naast alle (praktische) luxe, een op en top (t)huis. Met heerlijke bedden, goeie banken (zowel binnen als buiten) en een compleet ingerichte keuken is het vooral sfeervol. Mooie wittinten, met prachtige linnen doeken aan de wand en frisse aquablauwe accessoires. Hier gaan wij ons wel 2 weken vermaken.

  Doordat wij 2 kleine kinderen hebben, hebben we niet veel kunnen zien van het eiland maar wel des te meer van de stad Corralejo. Alles is op loopafstand. Het zeer uitgebreide winkelcentrum is op 5 minuutjes lopen van 'onze villa'. Het strand op ongeveer 10 minuutjes en de gezellige hoofdstraat in iets meer dan 15 minuten.

  Wij moeten onze peuter groot gelijk geven met de eerste 2 woorden waarmee hij Pergolas III, straat B, nunmer 24 begroette ... thuis.

  Petra & Renate Holland, Enkhuizen